نامه نمایندگان کنگره آمریکا به بایدن در مخالفت با برجام-راهبرد معاصر
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند

نامه نمایندگان کنگره آمریکا به بایدن در مخالفت با برجام

تعدادی از نمایندگان آمریکا در مخالفت با توافق برجام، نامه‌ای را به رئیس‌جمهور این کشور ارسال کرده و خواستار توضیحات شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک گروه دو حزبی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا، از جمله ۱۱ دموکرات و ۹ جمهوری‌خواه، با ارسال نامه‌ای به جو بایدن، رئیس‌جمهور این کشور، مخالفت خود را با توافق هسته‌ای ایران اعلام و درباره برخی از مفاد این توافق ابراز نگرانی کردند.

 

به گزارش جوییش اینسایدر، این نمایندگان در نامه خود ضمن ابراز نگرانی درباه ادعاهایی مبنی بر حذف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از لیست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی آمریکا، گفتند: «تا جایی که ما می‌دانیم حمایت از یک توافق با این روال فعلی که بسیار جای بحث و گفت‌وگو دارد، دشوار است.»

 

این قانونگذاران از دولت بایدن خواستند تا در عرض یک هفته جلسه‌ای برگزار کرده و به مجموعه‌ای از سوالات درباره توافق هسته‌ای با ایران توضیحاتی ارائه دهد. این سوالات عبارتند از این‌که آیا توافق برای بررسی به کنگره ارائه می‌شود، چه تحریم‌هایی برداشته می‌شود و آیا روسیه از این توافق منافع اقتصادی کسب خواهد کرد یا خیر.

 

سال ۲۰۱۸ بود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از توافق برجام به صورت یک‌جانبه خارج شد و تحریم‌های حداکثری را علیه ایران اعمال کرد. اکنون هشتمین دور مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای ایران در حال انجام است. مقامات غربی بار‌ها با بیان ضرب‌الاجل‌های جعلی اعلام کرده‌اند که این دور آخرین مرحله از مذاکرات است. مقامات کشورمان ر‌ها تأکید کرده‌اند تنها در صورت برداشته شدن کامل تحریم‌ها تهران حاضر به اجرای کامل برجام است. همچنین ایران حاضر به مذاکره درباره سایر موضوعات از جمله برنامه موشکی خود با کشور‌های غربی نیست./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار